Смештај ученика и студената

Дом ученика средњих школа “Никола Војводић” – Кикинда је једини објекат оваквог типа у Србији  који је на основу категоризације спроведене 2016. године, од стране Министарства просвете, науке и технолошког развоја  добио I-А категорију.

Капацитет дома је 196 места, у трокреветним собама са  купатилом и терасом. Трећи спрат је предвиђен за смештај студената.

У приземљу објекта су канцеларије, хол – ђачки клуб са телевизором (место за дружење ученика), савремена кухиња, трпезарија са самопослуживањем капацитета 150 места, рецепција, трим кабинет – опремљен најсавременијим справама за вежбање и сала  за културно-уметничке и забавне активности ученика и студената.

 

Комплетно приземље где ученици и студенти проводе највише слободног времена је климатизовано и пружа пријатну атмосферу.

У нашој савремено опремљеној кухињи раде кувари са искуством који у складу са Правилником о стандардима квалитета исхране ученика и студената Министарства просвете, науке и технолошког развоја као и у складу са HACCP стандардом чији Сертификат Дом поседује, припремају храну за наше госте.

Сви процеси рада у Дому организовани су у складу са ISO 9001:2015 системом квалитета.

На првом спрату се налази  дигитални  кабинет, простор за учење и библиотека.

На другом спрату је пространа учионица за све врсте школских активности, као и сто за стони тенис који је ученицима на располагању у слободно време.

На трећем спрату је учионица са телевизором, прилагођена за учење и дружење студената.

У склопу објекта се налази мултифункционални спортски терен са ноћном расветом за све врсте  спортова, са пратећим реквизитима намењен за спортске активности и домске турнире ученика и студената.

У реализацији програма спортских секција, ученицима су у зимском периоду на располагању спортске сале средњих школа, а на базенима Спортског центара  „Језеро“  омогућена им је обука у пливању и роњењу.

У сарадњи са Народним позориштем и Културним центром,  ученицима је  омогућено редовно присуство позоришним представама, семинарима и предавањима.

Цео објекат  покривен је WiFi  интернетом и видео надзором.

 

Контакт особа за упис ученика:
Шеф васпитне службе
Владимир Китановић
тел.0230/436-212
моб.тел. 064/65-83-786
маил: vladimir.kitanovic@dukikinda.edu.rs

Контакт особа за упис студената:
Стручни сарадник за студентска питања
Горан Лекић
тел. 0230/436-212
моб.тел. 064/88-49-873
маил: goran.lekic@dukikinda.edu.rs