Usluge za goste (treća lica)

Smeštaj

Kapacitet objekta je 196 mesta. Sobe su raspoređene na tri sprata, 22 mesta u dvokrevetnim sobama sa klima uređajima koje su na raspolaganju tokom cele godine i 174 mesta u trokrevetnim sobama koje su na raspolaganju za vreme đačkih raspusta. Sve sobe imaju terasu i kupatilo.

Ishrana

U našoj savremeno opremljenoj kuhinji rade kuvari sa iskustvom koji uz maksimalnu higijensku i zdravstvenu ispravnost namirnica i u stalnoj saradnji sa Zavodom za javno zdravlje i po HACCP standardima, pripremaju hranu za goste Doma.

 

Uz usluge organizovanja seminara, predavanja  i poslovnih sastanaka, nudimo koktel posluženje. Nudimo uslugu pripreme hrane za ketering, preuzimanje hrane u domu.

Sale za sastanke

Sale sa opremom za video i audio prezentacije, uz prirodno osvetlenje i klimatizaciju, predstavljaju idealan  prostor za  seminare, prezentacije, predavanja, poslovne sastanke i književne i kulturno-umetničke večeri. Kapacitet sala je  za 45 i 100 osoba.

Sportski sadržaji

U krugu Doma je sportski teren sa noćnom rasvetom, na kome se mogu održavati treninzi i utakmice u rukometu, košarci, odbojci, malom fudbalu i tenisu.

Trim-kabinet u okviru Doma opremljen je najsavremenijim sportskim pomagalima.

Ovi sadržaji Doma pružaju idealne uslove sportskim klubovima pri realizaciji priprema, turnira i trening utakmica.

Okruženje

Dom učenika srednjih škola „Nikola Vojvodić“  je nov, savremeno opremljen objekat, smešten u mirnom delu Kikinde, nedaleko od centra grada.

Dom je atraktivno i poželjno mesto za aktivan odmor. U mogućnosti smo da vam organizujemo posete kulturno-istorijskim spomenicima, Narodnom muzeju, Crkvi Svetog Nikole, Suvači, Centru za likovnu i primenjenu umetnost „Tera“, Etno-kući u Mokrinu i salašima, „Danima ludaje“, „Mamut festu“ i drugim manifestacijama. U saradnji sa Lovačkim udruženjem „Kikinda“ možemo vam organizovati nezaboravne lovačke doživljaje u banatskoj ravnici.

Na 200 metara od Doma nalazi se Sportski centar „Jezero“ sa sportskim terenima i otvorenim i zatvorenim bazenima. Mnoge sportske ekipe koriste ove izuzetne uslove za svoje pripreme, turnire, treninge i utakmice.

Na 300 metara od Doma nalazi se „Staro jezero“ sa uređenom trim-stazom, šetalištem, mini golf terenom, stolovima i roštiljima, što ga čini idealnim prirodnim okruženjem za odmor i rekreaciju pored vode.

Spomenik prirode „Veliki park“ ili kako ga Kikinđani nazivaju „Blandaš“, naslanja se na Dom i sa uređenom trim-stazom i stoletnim stablima predstavlja pravu oazu za trening i opuštanje.

 

Za sve informacije i rezervacije obratite se na:

Fiksni telefon 0230-436-212
Mobilne telefone: 064-65-83-787
e-mail: nikolavojvodic@dukikinda.edu.rs