Smeštaj učenika i studenata

Dom učenika srednjih škola “Nikola Vojvodić” – Kikinda je objekat  u Srbiji  koji je na osnovu kategorizacije sprovedene 2022. godine, od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja  dobio I-A kategoriju.

Kapacitet doma je 196 mesta, u trokrevetnim sobama sa  kupatilom i terasom. Treći sprat je predviđen za smeštaj studenata.

U prizemlju objekta su kancelarije, hol – đački klub sa televizorom (mesto za druženje učenika), savremena kuhinja, trpezarija sa samoposluživanjem kapaciteta 150 mesta, recepcija, trim kabinet – opremljen najsavremenijim spravama za vežbanje i sala  za kulturno-umetničke i zabavne aktivnosti učenika i studenata.

 

Kompletno prizemlje gde učenici i studenti provode najviše slobodnog vremena je klimatizovano i pruža prijatnu atmosferu.

U našoj savremeno opremljenoj kuhinji rade kuvari sa iskustvom koji u skladu sa Pravilnikom o standardima kvaliteta ishrane učenika i studenata Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja kao i u skladu sa HACCP standardom čiji Sertifikat Dom poseduje, pripremaju hranu za naše goste.

Svi procesi rada u Domu organizovani su u skladu sa ISO 9001:2015 sistemom kvaliteta.

Na prvom spratu se nalazi  digitalni  kabinet, prostor za učenje i biblioteka.

Na drugom spratu je prostrana učionica za sve vrste školskih aktivnosti, kao i sto za stoni tenis koji je učenicima na raspolaganju u slobodno vreme.

Na trećem spratu je učionica sa televizorom, prilagođena za učenje i druženje studenata.

U sklopu objekta se nalazi multifunkcionalni sportski teren sa noćnom rasvetom za sve vrste  sportova, sa pratećim rekvizitima namenjen za sportske aktivnosti i domske turnire učenika i studenata.

U realizaciji programa sportskih sekcija, učenicima su u zimskom periodu na raspolaganju sportske sale srednjih škola, a na bazenima Sportskog centara  „Jezero“  omogućena im je obuka u plivanju i ronjenju.

U saradnji sa Narodnim pozorištem i Kulturnim centrom,  učenicima je  omogućeno redovno prisustvo pozorišnim predstavama, seminarima i predavanjima.

Ceo objekat  pokriven je WiFi  internetom i video nadzorom.

 

Kontakt osoba za upis učenika i studenata:
Koordinator vaspitne službe
Vladimir Kitanović
mob.tel. 064/65-83-786
centrala – 0230/463-212
vaspitna služba – 0230/436-257
mail: vladimir.kitanovic@dukikinda.edu.rs ili vaspitna.sluzba@dukikinda.edu.rs