Услуге за госте (трећа лица)

Смештај

Капацитет објекта је 196 места. Собе су распоређене на три спрата, 22 места у двокреветним собама са клима уређајима које су на располагању током целе године и 174 места у трокреветним собама које су на располагању за време ђачких распуста. Све собе имају терасу и купатило.

Исхрана

У нашој савремено опремљеној кухињи раде кувари са искуством који уз максималну хигијенску и здравствену исправност намирница и у сталној сарадњи са Заводом за јавно здравље и по HАCCP стандардима, припремају храну за госте Дома.

 

Уз услуге организовања семинара, предавања  и пословних састанака, нудимо коктел послужење, а за потребе компанија, организација и удружења нудимо услуге кетеринга.

Сале за састанке

Сале са опремом за видео и аудио презентације, уз природно осветлење и климатизацију, представљају идеалан  простор за  семинаре, презентације, предавања, пословне састанке и књижевне и културно-уметничке вечери. Капацитет сала је  за 45 и 100 особа.

Спортски садржаји

У кругу Дома је спортски терен са ноћном расветом, на коме се могу одржавати тренинзи и утакмице у рукомету, кошарци, одбојци, малом фудбалу и тенису.

Трим-кабинет у оквиру Дома опремљен је најсавременијим спортским помагалима.

Ови садржаји Дома пружају идеалне услове спортским клубовима при реализацији припрема, турнира и тренинг утакмица.

Окружење

Дом ученика средњих школа „Никола Војводић“  је нов, савремено опремљен објекат, смештен у мирном делу Кикинде, недалеко од центра града.

Дом је атрактивно и пожељно место за активан одмор. У могућности смо да вам организујемо посете културно-историјским споменицима, Народном музеју, Цркви Светог Николе, Сувачи, Центру за ликовну и примењену уметност „Tера“, Етно-кући у Мокрину и салашима, „Данима лудаје“, „Мамут фесту“ и другим манифестацијама. У сарадњи са Ловачким удружењем „Кикинда“ можемо вам организовати незаборавне ловачке доживљаје у банатској равници.

На 200 метара од Дома налази се Спортски центар „Језеро“ са спортским теренима и отвореним и затвореним базенима. Многе спортске екипе користе ове изузетне услове за своје припреме, турнире, тренинге и утакмице.

На 300 метара од Дома налази се „Старо језеро“ са уређеном трим-стазом, шеталиштем, мини голф тереном, столовима и роштиљима, што га чини идеалним природним окружењем за одмор и рекреацију поред воде.

Споменик природе „Велики парк“ или како га Кикинђани називају „Бландаш“, наслања се на Дом и са уређеном трим-стазом и столетним стаблима представља праву оазу за тренинг и опуштање.

 

За све информације и резервације обратите се на:

Фиксни телефон 0230-436-212
Мобилне телефоне: 064-65-83-787 и 064-65-83-778
e-mail: nikolavojvodic@dukikinda.edu.rs