Услуге

Услуга смештаја

Нудимо вам услуге смештаја и исхране у Дому ученика који се налази  на погодној локацији  недалеко од центра града (700 метара) у најлепшем и најмирнијем делу града. У близини су СЦ ”Језеро” (150 метара), Старо језеро и велики градски парк са уређеном трим стазом. У кругу Дома се налази паркинг који је под видео надзором, као и комплетна зграда.

Објекат је погодан за смештај организованих група, за разне екскурзије, припреме спортских екипа, кампове, као и идеално место за одмор.

Капацитет објекта је 22 места током целе године, распоређених  у двокреветним собама, од којих свака има купатило и терасу. Обезбедили смо Интернет прикључак (WiFi) у целом објекту. Поред тога, гостима је на располагању и сала за презентације, као и ТВ сала. Љубазно особље Дома је на располагању 24 часа. Уколико се гости  определе и за наше услуге исхране, уживаће у пространом ресторану који се налази у приземљу и врхунском квалитету хране.

У току зимског и летњег распуста на располагању је још 114 места у трокреветним собама.

Изнајмљивање сале и просторија

Од скоро у понуди имамо и изнајмљивање сале и просторија за предавања, семинаре, филмске вечери… итд. Контактирајте нас за више информација.

Контакт особе:

Богдан Спировски
тел: 0230/436-212
моб: 064/65-83-787
емаил: bogdan.spirovski@dukikinda.edu.rs